Big Star d.o.o

star(s) from votes
Cara Dušana 65, 18000 Niš,
Teilen
B2B Anfrage stellen


Firmeneintrag

Turistička agencija "Big Star" nastala je 2009.godine kao rezultat udruživanja trojice diplomiranih geografa - turizmologa.

Mi smo tim mladih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u turizmu, zaljubljeni u svoju struku i uvek spremni da na profesionalan i odgovoran način obavljamo svoju delatnost. Naša briga o Vama počinje već kod rezervacije, a završava se Vašim povratkom.

Naš cilj je:

- kontinuirano povećanje obima poslovanja i konstantno upoznavanje kupaca sa uslugama koje pružamo
- svoje mesto na tržištu osvajamo prvenstveno kvalitetom usluge, uz korišćenje savremenih sredstava marketinga, razvojem tehnike i tehnologije
- sve svoje odnose sa klijentima i partnerima zasnivamo na saradnji i uzajamnom poštovanju, a u cilju postavljanja dugoročnih odnosa i razvijanju saradnje u pravcima kojima se obezbedjuje zadovoljstvo kupaca.
- sa namerom da upotpunimo i proširimo spektar usluga, pozivamo Vas da nam pošaljete ideje i planove za odmorom i putovanjima, kako bismo uvrstili u našu ponudu nove destinacije i programe za Vas, naše buduće putnike.

Big Star Travel se bavi prodajom letnjih i zimskih aranžmana, putovanja, avio-karata i Eventim ulaznica za sportske i kulturne manifestacije. Posedujemo Amadeus rezervacioni sistem, koji Vam omoguća odabir i kupovinu najpovoljnije avio karte.

Za sve detalje koji nisu navedeni, ili za destinacije koje nisu predstavljene, molimo Vas da nas pozovete na naše telefone, kontaktirate e-mail-om ili nas lično posetite. Cene i uslovi putovanja dati na ovoj internet prezentaciji su podložni promenama i greškama i ne obavezuju turističku agenciju. Molimo Vas da sve informacije proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Standort - Anfahrt

Informationen

Weitere Branchen: